Totalentreprenør i Oslo og Akershus

Vi er en profesjonell totalleverandør innen nybygg og restaurering med over 30 års erfaring i håndverksbransjen. Å være totalentreprenør betyr at vi besitter all faglig kompetanse, fagpersoner og spesialister selv. Dette gir oss full kontroll og oversikt over prosjektet, slik at det blir utført til rett tid og på en optimal måte. For deg som kunde betyr det økt sikkerhet, kun en bedrift å forholde deg til, spart tid og ikke minst sparte penger. Vi tilbyr håndverkstjenester i Oslo, som skreddersydde prosjekter der kunden kun trenger å forholde seg til ett og samme firma gjennom hele bygge- og oppussingsprosjektet. Uavhengig om du trenger vår kompetanse innen mur, tømring, våtromsspesialist, grunnarbeid, rørlegger, flislegger, elektriker eller overflatearbeider. Vi gjør også malerarbeid, og har mye erfaring med bytting av vinduer og dører. Vi kan vise til referanseprosjekter og mange fornøyde kunder.

For din sikkerhet

Noe av det viktigste ved oppussing og renovering, er at man kan stole på håndverkerne man benytter. Etter å ha brukt flere hundre tusen kroner på oppussing, ønsker man ikke en ubehagelig overraskelse etter få år. Dette er Mur og Flisconsult svært opptatt av, og til sammen renoverer vi mellom 30 og 40 bad i året. Med vår lange erfaring innen faget, vet vi viktigheten av å gjøre arbeidet etter "boka". Vi slurver aldri, og tar ingen snarveier. Vi har fokus på at kundene våre skal bli fornøyde. Derfor er vi seriøse og ryddige, og kan vise til gode referanser fra tidligere arbeider.

 

I tillegg er vi godkjent for ansvarsrett, er godkjent våtromsbedrift av våtromsnormen, og er svært opptatt av at vår faglige kompetanse skal komme kundene til gode. Vi utfører alle typer oppdrag innen renovering i Oslo og Akershus. Vi påtar oss også elektriker- male og snekkeroppdrag.

Din totalentreprenør i Oslo og Akershus

Hos oss vil du alltid være sikker på at sluttresultatet holder høy kvalitet. Vår målsetting er fornøyde kunder og prosjekter vi kan være stolte av å ha utført.