– Mur og Flisconsult AS gjør jobben ordentlig!

  • Fotografi av flislagt bad
  • Fotografi av utendørs trappeoppgang
  • Fotografi av nytt dusjkabinett
  • Fotografi av ny vaskeservant

Sven Grill har brukt Mur og Flisconsult AS ved to anledninger. Først da han skulle modernisere badet i 2016, og senere i 2018 da han skulle bygge bod, uthus og trapp til terrassen i den nye leiligheten på Røa. 

 

I 2016 var første gangen Sven brukte Mur og Flisconsult, og selv om det var litt tilfeldig at valget falt på akkurat dem var han veldig fornøyd med måten Mur og Flisconsults utførte arbeid. 

 

– Jeg bodde i et hus på Bestum og skulle modernisere et av badene. Jeg vet ikke helt hvorfor det ble Mur og Flisconsult. Det var noen som hadde brukt de tidligere, og de hadde fått gode anmeldelser. Så da falt valget på dem. Ikke nødvendigvis fordi de var billigst, men fordi de ga et godt inntrykk og var seriøse aktører, forteller Sven. 

 

Grundig dokumentasjon på utført arbeid 

Sven var godt fornøyd med jobben som ble gjort. Når moderniseringen av badet var fullført fikk han en grundig dokumentasjon av arbeidet som hadde blitt utført, med bilder og nødvendige sertifikater. Dette kom godt med da han bestemte seg for å flytte til en leilighet på Røa. 

 

– Senere flyttet jeg og solgte huset. Rapportene og dokumentasjonen som jeg fikk av Mur og Flisconsult var kjempebra. 

 

Siden Sven allerede hadde gode erfaringer med Mur og Flisconsult fra huset på Bestum, var det ikke vanskelig å bestemme hvem som skulle ta jobben i den nye leiligheten. Jobben på Røa ble utført i første halvår i 2018. 

 

– Da jeg flyttet inn i en leilighet på Røa var det flere ting som trengte en oppgradering. Bod, uthus og trapp skulle fikses, og da var det naturlig for meg å ta kontakt med Glenn i Mur og Flisconsult igjen. 

 

God og ærlig kommunikasjon 

Sven og Mur og Flisconsult kommuniserte godt sammen. De hadde en god tone, og hørte på hverandres forslag. 

 

– Vi snakket veldig godt sammen, syns jeg. Glenn i Mur og Flisconsult tåler en spøk, og jeg gjør også det, forteller Sven lattermildt. 

 

Det var heller ikke et problem at Sven hadde spesielle ønsker når det gjaldt løsninger og materialvalg til arbeidet som skulle utføres. Sammen fant de frem til den mest hensiktsmessige løsningen for prosjektet. 

 

– Jeg har alltid spesifikke ønsker når en jobb skal bli utført. Mur og Flisconsult måtte tilpasse seg, eller komme med motforslag dersom de synes at mine ideer ikke fungerte. Glenn har en god sans for valg av materialer, og er flink til å finne gode løsninger. Jeg skulle for eksempel ha en litt spesiell trapp opp til terrassen i galvanisert stål. Det var ikke et problem. Mur og Flisconsult har gode leverandører for sånt. 

 

Investering i godt utført arbeid 

– Jeg vil absolutt anbefale Mur og Flisconsult. De gjør en bra jobb. Når det nye borettslaget her på Røa skulle få utført jobb, så brukte vi også Mur og Flisconsult. Det er med andre ord ikke bare i egne hjem at Sven har brukt Mur og Flisconsult når han skal få utført arbeid. Han forteller at han velger dem fordi han har gode erfaringer, fordi den jobben de gjør er solid og av høy kvalitet, og fordi de utfører jobben innenfor feilmarginen. 

 

– Du velger ikke Mur og Flisconsult for å få lavest pris, du velger dem fordi du vil ha best mulig jobb utført. Det var som megleren som solgte huset mitt på Bestum sa: «Hvem har gjort jobben? Er det Glenn fra Mur og Flisconsult? Ja, da blir det gjort ordentlig!», forteller Sven avslutningsvis. 

Mur og Flisconsult AS utfører alle typer håndverkertjenester i Stor-Oslo. Har du et prosjekt som du vil ha utført? Ta kontakt med oss.