Bygging av nytt bad

Noen ganger kan man med enkle grep gjøre store forandringer på badet, som både øker verdien på boligen, samt brukervennligheten for de som bruker rommet. I andre tilfeller kreves en total rehabilitering og nytt oppsett av baderommet. I begge tilfeller trengs det dyktige fagpersoner og baderomsspesialister. Vi hjelper deg med både store og små prosjekter, har solid erfaring med våtrom og gode referanser.

Våtromsgaranti ved bygging av nytt bad

Badet er det rommet i boligen som i løpet av sin levetid får den hardeste påkjenningen. Derfor er det så viktig at dette våtrommet er bygd opp på en teknisk og forsvarlig måte, og tilfredsstiller dagens strenge forskrifter. Det er alt arbeidet som ikke syntes, som er den viktigste jobben ved oppussing av et baderom. Solide konstruksjoner og oppbygging av rommet helt fra bunnen av med solid membran er grunnlaget for et sunt og skadefritt bad, med lang levetid.

Når man først skal investere i et nytt bad, er det en trygghet for deg som kunde å vite at det blir utført av profesjonelle fagfolk med lang erfaring som du kan stole på. I tillegg gir vi våtromsgaranti for membran og garanti for utført arbeid. Skulle det allikevel oppstå lekkasjer eller fuktskader i løpet av 10 år, kommer vi for å utbedre dette - selvfølgelig uten kostnad for deg.

 

Vi har ansvarsrett, og er godkjent bedrift av fagrådet for våtrom. Vi tar på oss prosjektering av prosjekter, og tilrettelegger arbeidene slik at kunden får det de ønsker til avtalt pris og tid.

 

Her kan du se vårt bildearkiv over noen av prosjektene som er utført på Østlandet.


Økt hygiene og komfort med Aquaclean 8000

Vi tilbyr kundene våre et nytt produkt på det norske markedet, nemlig Aquaclean 8000. Dette er et toalett med integrert dusjfunksjon, og er et produkt som opprinnelig kommer fra Japan - et land som er kjent for sine høye standarder når det gjelder hygiene. Strålen er rent, varmt vann som rengjør de intime områdene skånsomt og mer grundig enn noen annen måte. Så tørker den også med en behagelig varmlufttørker. I likhet med når man er skitten på hendene, vasker man seg med såpe og vann, kun å tørke seg med papir rengjør ikke. Med vår Aquaclean, sørger du for å opprettholde en god hygiene i de intime områdene.

Uforpliktende prisoverslag for bygging av nytt bad i Oslo og Akershus

Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et konkret og bindende tilbud med.