Fra et lite og gammelt bad fra 50-tallet – til et moderne bad med smarte løsninger

  • Fotografi av baderom med nye fliser
  • Fotografi av ny vaskeservant
  • Fotografi av tak i dusj og dusjhode
  • Fotografi av nytt dusjkabinett

Elisabeth og Dag bor med familien sin i Oslo, i et hus som ble bygd på femtitallet. Badet deres fremsto som lite tidsriktig, og hadde behov for oppussing. Våren 2019 bestemte familien seg for å pusse opp det gamle badet, og da var det Mur og Flisconsult AS som fikk jobben. 


– Vi visste at å pusse opp et gammelt bad ville være en vanskelig og omfattende jobb, med mange utfordringer med blant annet avløpsrør som måtte byttes ut, forklarer Dag. Badet er lite, og det krevde smarte og solide løsninger. 


Det var Modena som anbefalte Mur og Flisconsult. Familien fikk presentert en løsning og bestemte seg for å satse på Glenn Hagen og Mur og Flisconsult AS. Dag var tydelig på at han ville ha kvalitet på arbeidet, og ville følge med på jobben som ble utført. 


God kommunikasjon og smarte løsninger

– Jeg har ingenting å utsette på kommunikasjonen, det fungerte veldig fint og vi hadde en god dialog. Når det gjaldt det vi ønsket av løsninger, så hadde vi en løpende kontakt både på e-post, mobil og ansikt til ansikt. Detaljene kunne vi planlegge underveis. Vi ville for eksempel ha en nisje i veggen i dusjen, og det løste Mur og Flisconsult på en fin måte. De er ikke de billigste, men det er absolutt kvalitet på arbeidet som blir utført. 


Å være en familie og pusse opp badet kan være utfordrende, men takket være god kommunikasjon og god planlegging ble dette løst på en måte som fungerte for både familien og arbeiderne fra Mur og Flisconsult. 


– Glenn Hagen estimerte hvor lang tid jobben skulle ta – og det klarte han. Det var selvfølgelig noen overraskelser underveis, men det var utenfor Mur og Flisconsults kontroll. De stod skikkelig på, fra vinterferien til påsken. Vi dro bort i vinterferien, og da slo de ut det gamle badet slik at vi slapp å bo i gammelt byggestøv. Da vi kom tilbake var det byggingen av det nye badet som gjenstod, forteller Dag. 


Grundig dokumentasjon på arbeid utført 

Dag forteller at han opplever Mur og Flisconsult som veldig profesjonelle og at de fikk god garanti på jobben som ble utført. 


– De dokumenterte også arbeidet veldig bra. Vi fikk en minnepinne når arbeidet var utført med en samling bilder av jobben som ble gjort underveis, i tillegg til en pakke med alle dokumenter og sertifikater. Hvis vi har behov for dokumentasjon ved salg, så har vi alt vi trenger, forteller Dag. 


Det lille ekstra 

Fordi badet var gammelt, var det mange ting som måtte gjøres for at resultatet skulle bli slik familien ønsket. Å renovere et gammelt bad er en omfattende jobb, og mye må gjøres. Ikke bare inne på selve badet, men ofte også utenfor rommet. Dag forteller at når prosjektet ble ferdigstilt var det mange småting som ble fikset. 


– De gjorde det lille ekstra slik at vi ble fornøyd. Fikset den siste listingen og små detaljer, sånn at det ble fint både inni og utenfor badet. 


Familien har nå et nyrenovert og tidsriktig bad, med smarte og solide løsninger. Jobben ble utført slik de ønsket, og med god kommunikasjon med Mur og Flisconsult AS. 


– Jeg vil anbefale Mur og Flisconsult – jeg tror faktisk jeg allerede har gjort det! De er flinke folk. Glenn Hagen er en hyggelig kar som er lett å prate med. I ettertid har jeg ingenting jeg kan si at han ikke har gjort riktig, forteller Dag avslutningsvis.