Ut med laminat og belegg – inn med moderne og kreative baderomsløsninger

  • Fotografi av fliser i turkis fiskebeinsmønster
  • Fotografi av fliser på baderom
  • Fotografi av toalett med nye fliser
  • Fotografi av flis i turkis fiskebeinsmønster

Julia er en 26 år gammel student som bor i sin egen leilighet på Fagerborg. Badet og toalettet i leiligheten var utdatert og hadde sårt behov for oppgradering, derfor bestemte hun seg i 2018 for å totalrenovere begge rommene. Arbeidet ble fullført september 2018 og resultatet ble en stor forbedring. 


– Badet ble fantastisk vakkert! Det er nydelig og det er en enormt stor forskjell fra hvordan det var før. Det var to bad hvor det ikke var gjort noe siden 70-tallet. Kun laminat og belegg, ingen fliser i det hele tatt. Forskjellen er som natt og dag, forteller Julia 


Julia fikk høre om Mur og Flisconsult gjennom håndverkere og familie som hadde hatt gode erfaringer med dem tidligere. 


– Jeg fikk anbefalt dem gjennom de som malte leiligheten min. I tillegg hadde mine foreldre også brukt Mur og Flisconsult i sin bolig og de var veldig fornøyde med arbeidet som ble gjort da. 


Spesifikke fliser og kreativt fargevalg? Ikkeno’ problem! 

– Kommunikasjonen var veldig fin. Glenn er enkel å prate med og er alltid tilgjengelig. Han kommer presist og leverer solid fagarbeid. Han er i tillegg en trivelig fyr, sier Julia 


Det er lang vei å gå fra et gammelt bad og toalett med laminat og belegg, til en moderne og fargerik baderomsløsning med varmekabler. Julia hadde spesifikke ønsker om farger og fliser, og hvor de skulle være plassert. Det var ikke et problem for Mur og Flisconsult. 


– Jeg forklarte Mur og Flisconsult hvordan jeg ønsket at badet skulle se ut; smaragdgrønne fliser på toalettet og turkis fiskebensmønster på badet.Jeg trodde det var en komplisert bestilling, men med Mur og Flisconsult føltes det ukomplisert. De fikset alt, og det ble mye bedre enn jeg hadde sett for meg, forteller Julia 


Enda en fornøyd kunde 

Det er ikke bare Julia og hennes foreldre som har brukt Mur og Flisconsult til diverse prosjekter. Broren hennes brukte også Mur og Flisconsult da han skulle totalrenovere badet. 


– Jeg kan jo ikke prate på hans vegne, men han virker også veldig fornøyd, forteller hun lattermildt. 


Julia er veldig fornøyd med arbeidet utført på baderommene og kommunikasjonen mellom henne og Mur og Flisconsult. 


– Jeg vil absolutt anbefale Mur og Flisconsult videre. Kommunikasjonen var enkel, arbeidet var utmerket og det endelige resultatet ble perfekt.