Muring og montering av ildsteder

Det kan være både tungt og vanskelig å montere visse typer vedovner på egen hånd. Ikke minst er det også potensielle farer forbundet med at ufaglærte gjør jobben selv, som for eksempel kan det oppstå røyklekkasje, eller i verste fall en brannfelle. Brannvesenet anbefaler å bruke kvalifiserte montører, da et ildsted har mange sikkerhetskrav som skal hindre at nettopp brann oppstår. Vi hjelper deg derfor med både med fjerning av det gamle ildstedet, og montering av det nye. Vi har mange års erfaring med bygging av nytt ildsted, og har blant annet satt opp flere flotte klebersteinsovner.

Bygge et ildsted i hagen

Går du med en drøm om å invitere venner på utegrilling i hagen? Det er både en sosial og flott måte å bruke hagen på. Ikke alle har en byggmakker i blodet, eller tid til å bygge en utepeis selv - derfor tilbyr vi denne tjenesten. I tillegg kan du da stole på at muringen og oppsettet av peisen blir utført på en profesjonell måte. Vi holder oss oppdatert på det siste innen materialer og løsninger, og sørger for at jobben blir utført etter forskriftene og dine ønsker.

 

Muring og forblending

Ønsker du en annen fasade enn trekledning? Da kan vi anbefale at en av våre murere forblender med murstein, skifer, puss eller lignende. Ønsker du puss med tilsatt farge er det også mulig, da unngår du senere malerarbeid. Vi utfører også muring av brannmur, forstøtningsmurer, trapper og lignende.